Entreprenad

Vi har ett flertal anställda golvläggare med stor erfarenhet av renovering av alla hemmets rum. Vi är fullt certifierade för säkra arbeten i våtutrymmen och licensierade inom både våtrumsplast samt kakel/klinker.
 

Öppettider - entreprenad

Vanligen så är våran entreprenad öppen klockan 7-16 på vardagar med ingång i lagerdörren vid lastporten mot järnvägen. Andra öppettider kan förekomma på grund av pågående entreprenader. Det går att nå entreprenaden på telefonnummer 0581-15300 från klockan sju. 

Våra tjänster

Förutom att vi kan hjälpa dig med inläggning av våtrumsplast eller kakel/klinker i ditt badrum så kan vi oftast även vid behov hjälpa dig med totalentreprenad som även innefattar elarbeten och vvs-arbeten. Våra golvläggare har även stor erfarenhet av att lägga in parkettgolv, massiva trägolv, laminatgolv, plastmatta, linoleumgolv och heltäckningsmatta. 

Kontakta oss för att få hjälp med din renovering. 

För att bli certifierad inom GVK måste montörer, d v s mattläggare och plattsättare som

För dig som beställer våtrumsarbeten som privatperson:

  • Att välja entreprenör kan vara svårt. GVK guidar dig och ger dig en trygghet. Du kan till exempel enkelt kontrollera om montören har formell kompetens genom att be att få se hans eller hennes behörighetsbevis.
  • Genom att anlita ett GVK-auktoriserat företag garanterar du dig om att din försäkring täcker kostnaden för eventuella skador om något skulle gå fel. Alla försäkringsbolag har nämligen som villkor att gällande branschregler ska ha följts vid arbetets utförande för att du ska få ut full ersättning. 
  • Du som beställare kan också efterfråga ett våtrumsintyg, som kan utfärdas efter utfört arbete. Intyget anger att våtrumsinstallationen och arbetet är utfört enligt GVK. Intyget är obligatoriskt när Konsumenttjänstlagen gäller mellan det GVK-auktoriserade företaget och beställaren - konsumenten.

Golvbranschen är det samlande namnet för branschorganisationen GBR som är en rikstäckande paraplyorganisation för samtliga branschled.

GBR Service AB arbetar med bl.a. information, forskning, utbildning samt teknisk och juridisk rådgivning. Inom organisationen finns entreprenörer, golvfackhandlare och leverantörer representerade.

Genom att samla merparten av de leverantörer och entreprenörer som jobbar med golv och golvläggning har Golvbranschen, GBR möjlighet att ge ut rekommendationer som är representativa för branschen. Dessa kan gälla till exempel skötsel av olika golvmaterial, rekommendationer för spackel och golvavjämning, limrekommendationer, golvvärme samt hur ROT-avdraget fungerar.