• Om Företaget

Gustafssons Parkett & Golv AB

Gustafssons Parkett & Golv AB grundades 1946 i Lindesberg. Det grundades av Carl-Magnus Gustafsson som ett företag för golvläggningsentreprenad men sedan 1975 ingår även en butik i verksamheten. Idag drivs företaget av Carl-Magnus son Rune Gustafsson och sonson Mathias Gustafsson och har totalt 11 anställda.

 2003 flyttade butiken från sitt tidigare läge till nya lokaler på Järnvägsgatan 8 i Lindesberg. I butiken kan du hitta det du behöver för att renovera hemma som till exempel parkettgolv, laminatgolv, plastgolv, kakel, klinker och tapeter. Vi har även inredning för ditt badrum med badrumsmöbler från Björbo Bad, duschväggar från Duschbyggarna och badkar från Neptun både med och utan bubbel.  

Förutom detta så är vi även medlemmar i Matt-Tema och i butiken hittar du ett stort urval av fina mattor att lägga på dina golv. Det finns allt från ryamattor till trasmattor och plastmattor i sortimentet. En special-avdelning har vi också för orientmattor från Iran som finns i alla storlekar, från dörrmatta till matsalsmatta.

Välkommen att besöka oss i vår butik!

Vad vi kan hjälpa dig med

Ska du renovera eller göra om hemma? Det här kan vi hjälpa dig med:

  • Göra om ditt badrum med våtrumsplast eller kakel och klinker. Vill du har värmegolv så kan vi hjälpa dig att lägga in el-slingor.
  • Lägga nytt golv med parkett, laminat, plast, linoleum, klinker eller heltäckningsmatta.
  • Klä om din trapp med plast eller heltäckningsmatta.
  • Klä in din utetrapp med klinker.
  • Slipa ditt trägolv och behandla med olja eller lack. Vi har även betser om du vill färga det i någon nyans.

Kom in till oss och fråga så försöker vi hjälpa Er.

Här hittar du oss

Butik/Lager/Postadress:

Järnvägsgatan 8

711 30  LINDESBERG

Telefon: 0581-153 00

Mail: info@gpgab.se

Butikens öppettider:

Vardagar: 10-18

Lördagar: 10-14