• TAPETER

TAPETER

I vår butik hittar ni tapeter från Duro och Tapet-terminalen vilket gör att du har ett stort sortiment att välja bland. Oavsett om du vill ha enfärgat eller mönstrat, klassiskt eller modernt är vår förhoppning att du kan hitta den tapet du vill ha hos oss.

Hos vår största leverantör av tapeter, tapet.se, hittar du mängder av tapeter i alla möjliga färger och mönster. Företaget har funnits sedan 1979 och har landets bredaste urval av tapeter. Kom in till oss i butiken, bläddra i katalogerna och låna hem kollektionerna för att se hur det blir att se ut på plats. När du beställer tar det oftast bara en dag innan dina tapeter finns att hämta hos oss.
Nu kan du beställa tapeter online och hämta/betala i vår butik > WEBBSHOP TAPETER 

Exempel på kollektioner aktuella just nu

Morris & CO - Archive Wallpapers III

Boråstapeter - A Vintage Book

Boråstapeter - Linen

Boråstapeter - Scandinavian Designers 

Boråstapeter - Scandinavian Designers 2

Vår andra leverantör av tapeter heter Duro och de har funnits på den svenska markanden sedan 1930. Deras målsättning är att tillverka tapeter som är slitstarka och tåliga och de arbetar även med att utveckla och tillverka tapeter i miljövänliga material.

Duros tapeter tillverkas med en metod som kallas för limtryck vilket gör att tapeten får en yta med känsla av hand-tryck. Alla färger och lacker som använs i produktionen är vattenburna och helt fria från lösningsmedel och PVC.

Företaget står för att vilja spegla skandinavisk interiördesign och har genom åren samarbetat med till exempel Sigvard Bernadotte och 10-gruppen. Dagens designstudio samarbetar formgivare som Heli Parkkila och Ulla Gustavsson.

Varför inte dekorera en av dina väggar med ett foto?! I kollektionen Komar från tapet.se finns det en mängd fototapeter som ger dig möjlighet att dekorera din vägg med ditt favoritmotiv oavsett om det är en bild hämtad från staden, från en skog, på havet eller något annat. Det finns även tapeter som är anpassade i mått för att passa en dörr.

Hos oss hittar du tapeter från:

Boråstapeter

 

ECO wallpaper

 

Fiona

 

DecorMaison

 

Duro

 

Vi kan även beställa tapeter från andra leverantörer vid önskemål.