HELTÄCKNINGSMATTOR

Hos oss hittar du heltäckningsmattor från Golvabia och Matt-Tema. Välkommen in till oss i butiken för att se vårt fullständiga sortiment och få hjälp att välja vad som passar bäst för dig.

Matt-Tema har utöver sitt stora sortiment av rumsmattor även ett sortiment av mjuka, heltäckande mattor som kan värma och skapa en trivsam miljö. Heltäckningsmattorna tillverkas i 4 meters bredd men kan även måttanpassas och skäras ner till andra mått efter dina önskmål. 

På heltäckningsmattor kan du huvusakligen välja mellan en yta med klippt lugg som är mjuk och passar bra i exempelvis sovrum eller en öglad yta som är något hårdare men även tåligare i till exempel en trappa. 

Dagens heltäckningsmattor har utvecklats och kvalitén har förfinats, nu är det trendigare än någonsin med heltäckningsmattor! Heltäckningsmattor är ljuddämpande och höjer mysfaktorn i ett rum. Det är även väldigt praktiskt att ha heltäckningsmattor där det finns kalla golv, exempelvis i källaren. Det finns heltäckningsmattor för alla utrymmen och i alla varianter. Vi har mattor som passar för källare, trappor, vardagsrum, kontor, sovrum, uterum osv.
 
MÅTTBESTÄLL DIN MATTA!
Hos oss beställer du unika skräddarsydda mattor med egna mått. Du väljer själv vilken storlek du vill ha på din matta, dock med maxbredd på 4-5 meter. Välj din matta antingen som en heltäckande matta över hela golvytan eller som en lös matta med sydd eller bandad kant. Eller varför inte en rund matta?

I butiken har du hundratals varianter att välja mellan, välkommen in och se vilket som blir din favorit.

Hos Golvabia finns ett stort sortiment av heltäckningsmattor i mängder av färger och modeller. Oavsett om du vill ha en matta med öglad yta, klippt lugg eller rya så finns det många varianter att välja mellan i deras utbud. Allt fler upptäcker fördelarna med heltäckningsmatta i rätt utrymme: skönt att gå på, varmt, ljudisolerande och lättskött.

Hos Golvabia kan du få en matta som är måttanpassad efter ditt behov. Bredden på rullarna är oftast 400cm och längden är omkring 25-30m, utifrån dessa mått skapar de mattan efter din beställning. Om du inte vill ha en matta som täcker hela golvet så kan de skära till mattan efter ditt önskemål  (fyrkantig, rektangulär, rund eller efter egen ritning) och sedan bandkantar eller kantsyr de mattan. Kantbanden är i en fin, kraftig bomullskvalitet och finns i 13 färger.

Nedan syns några exempel på heltäckningsmattor från Golvabia:

Heltäckningsmattor passar i de flesta rum i hemmet och ger en varm ombonad känsla som passar i framförallt sovrummet.

Har du problem att hitta en massa i rätt storlek till ett rum så kan en måttanpassad heltäckningsmatta vara ett alternativ. Till ett något förhöjt kvadratmeterpris kan många mattor beställas enligt skissmått och om det behövs kantas med garn eller band.

Kontakta oss i butiken för mer information.

vardagsrum