GOLV TILL HEMMETS ALLA RUM

Ska du byta golv hemma så hoppas vi att du söker vad du letar efter hos oss. Under denna sida har vi samlat ihop alternativen som finns att välja mellan oavsett om det gäller ett klinkergolv till groventrén, ett slitstarkt golv till barnrummet eller ett stilrent golv till vardagsrummet.

Klicka på bilden för att komma till det du söker.

Trägolv

Tarkett - salsa ek Tarkett - salsa ek
På denna sida har vi samlat ihop information om det sortiment av trägolv som finns att tillgå hos våra leverantörer. Här finns allt från lamellparkett med en tjocklek av 7mm, slipbara parkettgolv som är 13-15mm tjocka och massiva golv med upp till 30mm tjocklek.

PS. Vill du slipa och behandla ett befintligt trägolv hittar du mer information om det här.

Vinylklick

Forbo - Allura Click Forbo - Allura Click


Vinyklick är en variant av golvbeläggning som har blivit allt mer populär. Golven har ett slitskikt i vinyl som gör dem både lättstädade och lätta att underhålla.

Laminatgolv

Tarkett - ekplank Tarkett - ekplank
På denna sida kan du läsa om våra leverantörers sortiment av laminat-golv. Laminat är ett golv som består av ett fototryck på en skiva och har en tjocklek på 7-8mm.

Plastgolv

Forbo - svart ek Forbo - svart ek

På denna sida kan du läsa mer om våra leverantörer av plastgolv och se deras sortiment. Dagens plastgolv är väldigt slitstarka och passar väl i alla hemmets rum.
 

Linoleumgolv

Forbo - marmoleum click Forbo - marmoleum click

Linoleum är ett väldigt slitstarkt och tåligt golvmaterial som tillverkas av förnyelsebara naturmateriel vilket gör det Svanen-märkt. Golven finns även i klickbara rutor som kan kombineras efter egen smak.

Klinkergolv

Höganäs - Chic Höganäs - Chic
denna sida har vi samlat ihop våra leverantörer av klinkergolv. Här kan du hitta allt från liten mosaik till stora plattor på 60x60cm. Det finns även golv i natursten som skiffer, marmor, granit och tumlade stenar. Klinker finns nu även med natur-troget träutseende!