DUSCHVÄGGAR & VÄGGDUSCHAR

Hos oss hittar du duschväggar från Duschbyggarna. Företaget har 40 års erfarenhet och står för ett brett sortiment av bra kvalitet, funktion och design. Duschbyggarna arbetar för att ha ett flexibelt sortiment som kan passa även hos dig som söker en dusch-lösning för ett udda mått och många modeller finns att få i specialmått. Många av modellerna är flexibla och utrymmesbesparande för att hjälpa dig få ett funktionellt badrum

 

Alla duschväggar från Duschbyggarna är tillverkade i härdat glas. Detta innebär att de genomgår en speciell härdningsprocess som gör dem mycket starkare än vanligt glas. Om de ändå skulle gå sönder så bildas det små, små bitar istället för stora skärvor.

Rondo - Takdusch Rondo - Takdusch

I Duschbyggarnas sortiment ingår även flera modeller av duschar, blandare och kranar till både badrum och kök.  

Duscharna finns som både klassiska modeller med normala duschmunstycken och som takduschar där man kan välja att få vattenstrålarna antingen från en stor takdusch eller ett handhållet munstycke. Många av duschrören till takduscharna är med reglerbar höjd och kan även vikas åt sidan.

Kranarna til både kök och badrum finns i många modeller och kan fås i flera färger för att passa in hemma hos dig, till exempel krom, matt krom, svart, guld , koppar och brons. 

I duschbyggarnas broschyr hittar du även ett brett sortiment av handdukstorkar som finns i en stor variation gällande storlek, uppvärmningsförmåga och designuttryck. Alla dessa handdukstorkar går att få lackerade i den färg som du tycker skulle passa bäst i ditt badrum från 176 olika nyanser.

I sortimentet finns även flera varianter av skärmväggar för dig som vill hindra vattnet från att stänka över hela badrummet när du duschar i badkaret. 
Finns både som enkla skärmväggar, med infällbar dörr ekker sin en hörna med ett fastparti samt sidoskydd.

Blandare till tvättställ, dusch och kök

Blandarna från Duschbyggarna kan fås i flera olika färger: krom, svartkrom, krom/guld, mattkrom/krom, brons, koppar svart matt och guld.

Lagervaror

Corny Eco
Duschvägg 90x90cm med gångjärn som gör att den kan fällas in i hörnet när den inte används.
Profiler och handtag i silver.
Lagerpris : 3995 kronor.

Takdusch Oxford
Dusch med både en stor takdusch samt ett handmunstycke, inklusive blandare.
Pris: 7410 kronor.

Duschbyggarna lämnar 15 års garantti mot fabrikationsfel på samtliga duschmodeller.

I Duschbyggarnas serier Design och De Luxe ingår en glasbehandling som underlättar rengöringen av duschglasen. Detta skonar samtidigt miljön genom minskat behov av miljöpåverkande rengöringsmedel.

Exempel på färgställningar