BADRUMSMÖBLER

Björbo Badrum

Vi väljer att ha Björbo Badrum som vår huvudsakliga leverantör av badrumsmöbler.

Björbo Badrum har en bred kollektion i olika stilar där du själv kan välja modell, färg, luckor, lådor, speglar med mera.

Alla är vi olika och drivs av våra personliga egenskaper och förutsättningar.
Oavsett om du söker funktionalitet eller tilltalande formspråk vill vi ge dig förutsättningarna att uppfylla förväntningarna på ett enkelt sätt.
Baserat på vårt mångsidiga och varierade sortiment, kan du påverka såväl kulör som
utformning i vårt koncept Snickeriet.
Erfarna hantverkare tar hand om dina önskemål och sätter din signatur på ditt nya badrum,
som levereras  färdigmonterat från vår 100-åriga verksamhet i Björbo i Dalarna.

 

Vår andra leverantör av badrumsmöbler är DuoBad som är ett företag satsar på ett genuint hantverk med lövträd som grund för alla badrumsmöbler. Produktionen av möblerna sker i Alsterbo i småland och därifrån levereras även alla färdigmonterade möbler. Företaget sammarbetar med flera välrenommerade företag:

  • tvättfat i bästa porslin från Villeroy & Boch i Tyskland
  • blandare med hög mässingshalt från Cristina i Italien
  • exklusiva badkar i gjutjärn från Recor i Portugal

DuoBad har en egen design, genomtänkta idéer och en miljösäkrad produktion med fokusering på ständig förbättring. Möblerna är genomtänkta med praktiska rörgenomgångar i lådorna, gasdämpare för mjuk stängning och fullutdrag på lådorna för en bra överblick. Alla möbler har ben som är justerbara för att kunna kompensera eventuella ojämnheter i golvet.

Bland DouBads möbler är serien Gripen som är stilren i en skandinaviskt avskalad anda.

Serien finns i tre utföranden – vitmenad ek, svartbetsad ek och vit.

Porslinstvättställ i serien "AVENTO" från Villeroy & Boch.

Vår tredje leverantör av badrumsmöbler är Svedbergs. 
De tillverkar merparten av produkterna i deras egna fabriker i och omkring Dalstorp, Västergötland, borgar för att de håller en hög kvalité och passar för oss nordbor.

I Svedbergs sortiment finns följande:

FORMA
ETT NYTT SÄTT ATT KÖPA BADRUMSMÖBLER, MIXA OCH MATCHA SOM DU VILL.
Forma är inte bara en möbelserie, det är ett nytt sätt att köpa badrumsmöbler. Ett annorlunda sätt att tänka där vi har satt dig, som individ, i förarsätet. Du bestämmer. Stil, fronter, skåp, färger, material, bredder, djup och detaljer. Allt. Möbelserien har blivit en revolution i badrumsbranschen. Och det är lika bra att du vänjer dig vid tanken. Det här är framtidens sätt att köpa badrumsmöbler. 

DK
SKANDINAVISK DESIGN SIGNERAD MORTEN VOSS OCH STINNE KNUDSEN.
DK har fått ett helt nytt utseende, men fortfarande är det formgivarna Morten Voss och Stinne Knudsen som ligger bakom. De har hämtat influenser från den skandinaviska designtraditionen, med fokus på såväl det praktiska som det estetiska. Samtidigt har de fångat upp en av de vilda idéer de hade från början. Resultatet har blivit en möbelserie med ett enkelt och luftigt uttryck.

STIL
EN KLASSISK OCH TIDLÖS NYHET, BYGG DEN SOM DU VILL.
Valfriheten gör det dessutom enkelt att hitta en kombination som passar varje badrum. Tvättställens karakteristiska uttryck med stänkskydd, träinredning i lådor och de noggrant utvalda handtagen förstärker kvalitetskänslan.

INTRO
PLÅT OCH FUNKTION I SKÖN SYMBIOS
Det är rena linjer, det är praktiskt, det är plåt. Nyheten Intro är en badrumsmöbel som tål tuffa tag. Möbelserien är smidig och tar liten plats vilket gör den perfekt också i det lilla badrummet. Precis som våra andra badrumsmöbler tillverkas Intro i Dalstorp.

SKAPA
TÄNK LITE MINDRE
Nu ger vi de små badrummen en framtid. Alla de ytor med potential som aldrig fått en ärlig chans. Skapa är en serie möbler utvecklade för lite mindre badrum. Utan kompromisser. Omsorgen för kvaliteten, detaljerna och funktionerna finns där. Med ett formspråk som tillåter dig att sätta en personlig prägel på helheten. Det är inte så mycket att fundera på. Tänk lite mindre.

SID
I FULL FRIHET
Särskiljande. Utan att kännas främmande. Anpassningsbar. Utan att tappa sin identitet. Vår nya badrumsserie SiD ger tankar svängrum. Sätter idéer i rörelse. Inget är längre givet. Allt är unikt. Eller precis som vanligt. Du bestämmer.

Aktuell katalog

Katalog 2019

Vill du ha en egen katalog från Björbo Badrum kan du hitta den hos oss i butiken eller beställa ett exemplar på deras hemsida. 

Björbo Badrum
"I konceptet SNICKERIET tar vi dina personliga önskemål ett steg längre. Utgå från standardsortiment och sätt din personliga prägel på ditt blivande badrum. Möjligheterna är stora. Valfri NCS-kulör på hela sortimentet innebär att du kan få möbeln målad i den färg du önskar. Även mått- och designanpassningar löser vi oftast." 

DuoBad 2019
Badrumsboken 2020