• Butiken

Välkommen in i vår butik!

Sedan 2003 finns vår butik på Järnvägsgatan 8 i centrala Lindesberg. Vi jobbar för att ge dig bästa möjliga service när du vill göra om på hemmaplan eller kanske bara vill köpa en ny matta att lägga på golvet. I butiken hittar du ett stort sortiment inom golv, kakel/klinker, tapeter, mattor och mycket mer...

Produkter

När du gör om hemma är det viktigt att du får den hjälp du behöver för att kunna ta ett beslut som är rätt för just dig. Vi som personal i butiken har tillsammans lång erfarenhet inom området och kunskaper som vi gärna delar med oss av till dig.

Golv

Ett golv är inte "bara ett golv" när du börjar välja för att göra om hemma. Det finns mycket att fundera över och vi kan visa dig förslag på parkettgolv, laminatgolv, plastmattor, linoleum, heltäckningsmattor och klinker. Vi samarbetar med ett flertal av de stora leverantörerna på marknaden som till exempel Tarkett, Forbo, Kährs, Golvabia, Höganäs och Dekora. Vi har även ett antal mindre leverantörer av vackra trägolv som DalaFloda, Rappgo Mörkaskog och Baseco.

Om du har ett fint trägolv hemma som du inte vill byta ut kan vi hjälpa dig med att slipa om det och behandla det på nytt med lack eller olja. Se mer under fliken Tjänster/Entreprenad.

Badrum

Att göra om badrummet hemma är ett stort projekt och hos oss kan du få information som kan underlätta alla val du står inför. Ett av de första valen är ifall du vill ha ett ytskikt av plastmatta eller av kakel/klinker och båda varianterna kan du se i vår butik. När det gäller våtrumsplast så är våra leverantörer Tarkett och Forbo som tillsammans har ett stort sortiment att välja mellan. Kakel och klinker hämtar vi i första hand från våra leverantörer Höganäs och Dekora och i deras gemensamma sortiment finns det något för alla. Ljust och mörkt, mycket litet och väldigt stort!

Vi kan även hjälpa dig med arbetet med mattläggning eller plattsättning i ditt badrum. Se mer om det på fliken Tjänster/Entreprenad.

När du sedan ska inreda ditt badrum kan vi erbjuda dig

  • Möbler från Björbo Bad som tillverkas i Dalarna, möbler från DuoBad eller möbler från Svedbergs.
  • Duschväggar från Duschbyggarna som kan fås i många varianter med både standard mått eller specialmått. Här kan du även hitta din härliga takdusch eller blandare till badrum eller kök.
  • Badkar från Neptun som är en av Sveriges främsta leverantörer av massage badkar. Hos Neptun kan du även hitta badkar utan massage, utespan och ångduschar. 

Mattor

I vår butik kan du hitta mängder av mattor! Vi är en del av Matt-Tema vilket innebär att vi visar deras sortiment och enkelt kan beställa hem den mattan du vill ha i den storlek som passar dig. Skulle du inte hitta någon matta från Matt-Tema som passar så är även Strehög och Stjerna leverantörer. Är det en orientmatta du är intresserad av så är det väl värt att göra ett besök i vårt "orientrum" där vi visar mängder av mattor från i huvudsak Iran men även Pakistan. Här kan du hitta ditt eget favoritdistrikt i mönster och färg som till exempel Hamadan, Keshan, Isfahan eller Gashgai.

Tapeter

Vi beställer våra tapeter genom TapetTerminalen och det innebär att du hos oss hittar kollektionerna från till exempel BoråsTapeter, Eco, DecorMaison, Gripsholm och Fiona. Utöver det finner du även Duros kollektioner hos oss. Trots att vi inte lagerhåller tapeterna så tar det oftast inte mer än en dag efter beställningen innan du kan hämta dem hos oss.


Läs mer om det som intresserar just dig genom att klicka din in till rätt sida i menyerna ovan.

Hos oss kan du få hjälp att dela upp kostnaden för din renovering eller ditt inköp med hjälp av ResursBank. För mer information om villkoren besök deras hemsida eller kontakta oss i butiken.

Inspireras av kakel och klinker från Dekora.
Inspireras av kakel och klinker från Dekora.
Är du intresserad av plastmatta i badrummet?!
Är du intresserad av plastmatta i badrummet?!

Några av våra leverantörer