• Blogg

Välkommen till vår blogg!

Vår ambition med bloggen är att på ett enklare sätt kunna nå ut till dig som kund med de senaste nyheterna i butiken, vad som är på gång framöver och speciella erbjudanden. Vi kommer till exempel kunna ge information om utförsäljning av restpartier från lagret och du kan se dem på bild redan på hemmaplan.

För att få den senaste informationen från oss med erbjudanden, kampanjer och tips så är det enklast att följa oss på facebook och instagram!

Facebook : https://www.facebook.com/gpgab.se

Instagram : gpgab.se

Visa hela inlägget »
Etiketter: nyheter

Idag fick vi in två nya kollektioner från tapet.se och det är Falsterbo II från Boråstapeter och Mini Classic från Gripsholms Tapeter. Välkommen in till oss för att se om du hittar din nya tapet bland dessa!
 

Visa hela inlägget »
Etiketter: nyheter tapeter

Kampanj från Tarkett på deras plankgolv. Finns i många olika träslag och ytbehandlingar. Besök oss i butiken för att se hela sortimentet.

Kampanjen pågår till och med 20141130.

Visa hela inlägget »
Etiketter: trägolv kampanj

Nu kan du även följa oss på instagram där vi finns under användarnamnet gpgab.se och få information från oss direkt till flödet i din telefon. Där hittar du korta meddelanden med de senaste nyheterna och erbjudandena från oss i butiken. 

Visa hela inlägget »
Etiketter: nyheter

Nu kör vi igång vår badrumskampanj som pågår 24-31/10. 

Missa inte möjligheten att ta del av riktigt bra erbjudanden för din renovering. HÄR kan du läsa mer om vad som ingår. Välkommen in till oss i butiken!

Visa hela inlägget »

Nu finns den många möjligheter för dig som vill göra ditt badrum eller kök personligt med hjälp av detaljerna. En blandare i guld eller koppar sticker ut som ett veckert smycke i rummet. Hos oss hittar du vackra blandare från Duschbyggarna, välkommen!

Visa hela inlägget »

Redan nu har nyheterna för 2015 kommit till oss från Dekora och du hittar mycket nytt för både golv och väggar. Klicka på bilden till höger för att bläddra i katalogen direkt eller hämta din katalog hos oss i butiken.

Under ett par veckor har du även chans att köpa utgående produkter till 40% rabatt, välkommen in till oss för att de vad som omfattas av rabatten. Detta erbjudande gäller så långt Dekoras lager räcker!

 

Visa hela inlägget »
Etiketter: nyheter kakel katalog

Är du sugen på att lägga in ett riktigt kvalitets-golv nu i höst så kan du passa på att få 20% rabatt just nu. Golven det gäller är Kährs serie Harmony i vilken det ingår 14 olika trägolv som alla är 15mm tjocka. Se prover hos oss i butiken.

Kampanjen pågår 15/9 - 16/11.

Visa hela inlägget »
Etiketter: kampanj trägolv

I dagarna fick Neptuns utespan från L.A. Spa ytterligare en utmärkelse för sin höga kvalitet. Priset "Best of Class Award" kommer från den amerikanska hemsidan PoolAndSpa.com som varje år sedan 1998 utsett de bästa produkterna på marknaden. 

Visa hela inlägget »

NU har vi slutspurt på vår mattrea och du kan fynda tre mattor men endast betala för två. Den billigast mattan får du på köpet!

Gäller alla rea mattor från Matt-Tema.

Rean håller på till och med 20/9. Välkommen in i butiken och fynda!

Visa hela inlägget »

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etiketter