• Blogg

Stiltips - lantligt

Ett säkert tips om man vill skapa en lantlig och klassisk stil hemma är att hålla sig till vitt. Vitt, vitt och vitt med några inslag av andra ljusa färger som grått och beige på golv, väggar och tak. Trä är ett grundläggande material i denna stil och bröstpanel är piffiga inslag i hall och kök. 

Med en sådan ljus färgskala som grund har du stora möjligheter att förändra känslan i rummet med färg på textilier. En färgglad matta lyfter rummet och kan gärna matchas med andra detaljer i samma färg. Varför inte byta matta för att accentuera de olika säsongerna. 

En röd plastmatta är både snygg och praktisk i köket. Välkommen in och se de snygga plastmattorna som finns i Matt-temas sortiment!

Etiketter: inspiration

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln