• Blogg

Nya tapeter till våren!

Nu har vi fått in fyra nya tapetkollektioner fyllda med inspiration för våren: 

  • SMART STRIPES Som är en kollektion med tapeter mönstrade med ränder i nästan alla tänkbara varianter. Färgsättningar på tapeterna gör att tapeterna känns nyskapande och tar fram de klassiska ränder på ett nytt, spännande sätt! De mönstrade tapeterna kan kombineras med matchande enfärgade tapeter så att du själv kan bestämma hur du vill inreda ditt rum.  
  • ECO REVIVAL Denna kollektion tapeter hämtar inspiration från den klassiska retrostilen, men med en mer modern känsla. Tapeterna finns med grafiska mönster och härliga dämpade färgtonerna som passar perfekt till varandra.  
  • VINTAGE ROSE Innehåller tapeter med traditionella blom- och medaljongmönster men även rutiga eller linjemönstrade tapeter i ny tappning som ger dig inspiration. Genom att kombinera mönstrade tapeter med enfärgade tapeter i samma färgskala kan du skapa en trivsam och ombonad hemmiljö.
  • GALAXY Här finner du en kreativ och futuristisk kollektion i en bred färgpalett. Det ingår tapeter med stiliserade blommor och geometriska figurer med även enfärgade tapeter i starka färger. Vissa av tapeterna i kollektionen har ytstrukturer som liknar läder eller väv.

I vår butik finns hela kollektionerna så att du kan se färgerna och känna strukturerna. Du är välkommen att låna hem kollektioner för att i lugn och ro få se tapeterna i det rum där du ska tapetsera.

Etiketter: nyheter tapeter

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln