LAMINATGOLV

Det är flera av våra leverantörer som har laminatgolv i sitt sortiment. Vi kan erbjuda ett stort utbud från  Pergo, Tarkett och QuickStep.

Laminatgolven från Tarkett är slittåliga och lättskötta och passar bra i utrymmen som hall och kök. I den aktuella kollektionen finns det 44 olika mönster/färger att välja mellan och bland dessa har 19 den speciella ljuddämpande baksidan SoundLogic som gör läggningen ännu lättare. Golven har låssystemen T-lock eller 2-lock och fogen mellan brädorna är extra skyddad mot fuktgenomträning.

Nedan syns några exempel från kollektionen :

Pergo uppfann laminatgolvet 1977 och har sedan dess blivit en av de ledande aktörerna på marknaden. Företaget står för att ha slitstarka golv som klarar av både det dagliga nötandet och de små olyckor som inträffar ibland, det patenterade ytskiktet TitanX är en Pergo-golvens unika egenskaper.

Miljön har hela tiden varit en viktig faktor i företagets produktion och golven består till 80% av träspill från träindustrin, endast förnybara träslag som gran och tall används. Pergo var det första golvföretaget som tilldelades miljömärket Svanen.

Nedan ses exempel på Pergo-golv i olika miljöer.

Quick-Step har ett av de bredaste sortimenten av laminatgolv på marknaden. Det finns golv för alla rum och smaker : plankor och plattor, breda plank och smala plank, modern och klassisk stil. Vill du ha värmegolv under din laminat så går det bra.

Laminaten är lätt att hålla ren med sin täta yta, golvet har en extra slitstark yta genom ScratchGuard-tekniken och är lätt att lägga med Quick-Steps Uniclic-system. Nedan ses exempel från Quick-Steps serier Eligna, Largo, Quadra och Vogue.

Lagervaror

Vi har alltid ett flertal laminatgolv som lagervaror. Se vilka vi har på lager just nu under fliken Erbjudanden.

Tarkett - 2016
Tarkett - 2016

Oavsett om du är ute efter ett laminatgolv för normalt slitage i hemmamiljö eller hårt slitage i offentlig miljö så finns det ett laminatgolv som passar för dig.

- Ek, bok eller lönn kan få ett mörkt rum att kännas mer soligt och fridfullt.

- Rödbrunt i körsbär och merbau ger en exotisk, varm känsla.

- Bruna golv ton förknippas till jord och natur vilket passar utmärkt till rustika möbler.

- Ljusa golv kan göra att ett litet rum upplevs som större.

- Grå toner i golvet ser modernt ut och passar utmärkt som bas till varma färgtoner.

Pergo - 2016
Pergo - 2016