BADRUMSMÖBLER

Björbo Badrum

Vi väljer att ha Björbo Badrum som vår huvudsakliga leverantör av badrumsmöbler.

Björbo Badrum har en bred kollektion med nio badrumsserier i olika stilar där du själv kan välja modell, färg, luckor, lådor, speglar med mera.

Alla är vi olika och drivs av våra personliga egenskaper och förutsättningar.
Oavsett om du söker funktionalitet eller tilltalande formspråk vill vi ge dig förutsättningarna att uppfylla förväntningarna på ett enkelt sätt.
Baserat på vårt mångsidiga och varierade sortiment, kan du påverka såväl kulör som
utformning i vårt koncept Snickeriet.
Erfarna hantverkare tar hand om dina önskemål och sätter din signatur på ditt nya badrum,
som levereras  färdigmonterat från vår 100-åriga verksamhet i Björbo i Dalarna.

Nedan syns några exempel från den nuvarande katalogen:

Det finns mängder av detaljer som du kan välja mellan för att göra din möbel. Välj mellan olika sorters ben och ett stort antal olika beslag som sätter stilen.

Vår andra leverantör av badrumsmöbler är DuoBad som är ett företag satsar på ett genuint hantverk med lövträd som grund för alla badrumsmöbler. Produktionen av möblerna sker i Alsterbo i småland och därifrån levereras även alla färdigmonterade möbler. Företaget sammarbetar med flera välrenommerade företag:

  • tvättfat i bästa porslin från Villeroy & Boch i Tyskland
  • blandare med hög mässingshalt från Cristina i Italien
  • exklusiva badkar i gjutjärn från Recor i Portugal

DuoBad har en egen design, genomtänkta idéer och en miljösäkrad produktion med fokusering på ständig förbättring. Möblerna är genomtänkta med praktiska rörgenomgångar i lådorna, gasdämpare för mjuk stängning och fullutdrag på lådorna för en bra överblick. Alla möbler har ben som är justerbara för att kunna kompensera eventuella ojämnheter i golvet.

I DuoBads sortiment ingår fyra olika serier:

  • Vilan - vägghängda möbler med rena linjer, vila och rymd. Produceras i högblank vit, oljad ek och svartlackad ek. Det finns stora kombinationsmöjligheter för att kunna sätta en personligt prägel på badrummet oavsett storlek. 
  • Sekel - en möbel som tillverkas till största del i massiv björk. Finns i färgerna björk, cognacbets och duovit. Har vitt porslin och blandare i senaste italienska design.
  • Tiden - tillverkas till största del i massiv ek och finns i färgerna oljad ek och wengebets. Kan väljas med ben eller vägghängt och har tvättfat från Villeroy & Boch.
  • Garbo -En modern serie med retrokänsla. Design av Johanna Strand och producerad av massivt svenskt lövträ. Finns med Mix & Match färgval.

Nyheten bland DouBads möbler är serien Gripen som är stilren i en skandinaviskt avskalad anda.

Serien finns i tre utföranden – vitmenad ek, svartbetsad ek och vit.

Porslinstvättställ i serien "AVENTO" från Villeroy & Boch.

Aktuell katalog

Katalog 2016-2017

Vill du ha en egen katalog från Björbo Badrum kan du hitta den hos oss i butiken eller beställa ett exemplar på deras hemsida

Björbo Badrum
"I konceptet SNICKERIET tar vi dina personliga önskemål ett steg längre. Utgå från standardsortiment och sätt din personliga prägel på ditt blivande badrum. Möjligheterna är stora. Valfri NCS-kulör på hela sortimentet innebär att du kan få möbeln målad i den färg du önskar. Även mått- och designanpassningar löser vi oftast." 

DuoBad 2016-2017

Inspiration - Gripen