BADKAR FRÅN NEPTUN -med & utan massage
UTOMHUSSPA & SWIMSPA

Svenska Neptun AB med bas i Helsingborg är vår leverantör för badkar, massagebadkar, utespa och ångduschar. Företaget startades 1991 och har sedan dess arbetat efter sitt koncept KVALITET FUNKTION DESIGN.

Med ett brett sortiment finns det en produkter för alla. Klassiskt med lejontassar eller modernt och designat. Rakt badkar eller hörnbadkar. Utan massage, lite massage eller mycket massage. Kanske ett utespa som kan vara uppvärmt året runt. Eller en ångdusch för en eller två personer. Valmöjligheterna är många!

Tanken hos Neptun är att du som kund ska kunna njuta av din produkt under många år så att du får avkoppling från vardagen på ett komfortabelt och tryggt sätt.

Välj mellan badkar, massagebadkar, designbadkar, utomhusspa & swimspa

Neptun- Kvalitet, funktion & design i 25år!

Neptun firar bl.a med att introducera världens första badkar med kolfiber,och har ett högklassigt sortiment av:
-Badkar
-Massagebadkar
-Designbadkar
-Utomhusspa
-Swimspa

I DIN SPAKATALOG presenterar Neptun utespan från L.A. Spas, ett av världens bästa fabrikat av massagespa, som tillverkas i Californien, USA. 17 olika modeller finns i Guldserien och Silverserien, alla möjliga att få i ett antal olika utföranden.

Dessa utespan finns med plats från 2 - 8 personer i utformning som fyrkantiga, åttakantiga eller hörnmodell. Du kan själv välja om du vill ha liggplats i ditt spa, om du vill ha LED-belysning och högtalarsystem eller med vattefall.

Kampanjer

Spana in Neptuns kampanj för Basicsserien som innehåller bubbelbadkaren Acapulco, Rio, Cancun och Caracas. Läs mer om de olika produkterna nedan, bilder finns på Neptuns hemsida dit du kommer om du klickar på bilden.

Caracas

Kampanjmodellen Caracas är ett rakt bubbelbadkar med måttet 160 x 75 cm med ett invändigt djup på 45 cm. Karet har 12 st jets varav 6 st är i ryggpanelen, det har ett system med vatten och luft som drivs av en jetspump. Neptuns unika fotmassage ingår. Blandaren är en engreppsblandare med dusch samt påfyllning via jets. Undervattens LED-belysning. Nackkudde. Front och gavel ingår, finns i både höger- och vänsterutförande.

Kampanjpris 17900 kronor, ordinarie pris 27900 kronor.

Rio

Detta är ett rektangulärt kar med måttet 160x70 cm och ett invändigt djup på 42,5 cm. Front och gavel ingår i priset. Karet erbjuds i två utföranden:

Basic-utförande: Endast badkar utan massagesystem. 

Kampanjpris 6990 kronor, ordinarie pris 9990 kronor. 

Basic Plus-utförandeI detta utförande är karet utrustat med ett massagesystem med 8 st jets varav 4 st i ryggpanelen. Systemet blandar vatten och luft och drivs av en jetspump. 

Kampanjpris 9990 kronor, 13990 kronor.

Cancun

Karet Cancun är ett hörnbadkar med måttet 140x140 cm och ett invändigt djup på 41,5 cm. Front ingår i priset. Även dett kar finns i två utföranden:

Basic-utförande: Endast badkar. 

Kampanjpris 6990 kronor, ordinarie pris 9990 kronor.

Basic Plus-utförande: I detta utförande är karet utrustat med ett massagesystem innehållande 8 st jets varav 4 st i ryggpanelen. Systemet blandar luft och vatten och drivs med en jetspump.

Kampanjpris 9990 kronor, ordinarie pris 13990 kronor.

Acapulco

Badkaret Acapulco är ett hörnbadkar som kommer i ett Basic Lyx-utförande. Karet har måttet 140x140 cm och ett invändigt djup på 43 cm. Massagekaret har ett system med 10 st jets varav 4 st i ryggpanelen. I karet finns undervattensbelysning och front ingår i priset. Systemet blandar vatten och luft och drivs av en jetspump. Blandaren är en engreppsblandare med dusch och påfyllning via jets.

Kampanjpris 14900 kronor, ordinarie pris 21200 kronor.

Skötsel av vattnet i spabad:

Vi har samanställt en förtäckning av SpaCare´s produkter som rekomenderas av Neptun, för användning tillsammans med deras spa´n. För att enklare förklara hur du bör sköta ditt Spa.

Klicka på denna länk!

SpaCare´s produkter lagerförs normalt av oss.

Besök Neptuns nya hemsida där du kan läsa mer om företaget, se aktuella kampanjer och bilder på alla företagens produkter.

Kampanj från Neptun på utomhusspaNeptuns erbjudande på Jubileumsspa finns i 7 olika modeller med priser från 98.900 kronor. 


 

Jubileumsmodell:SanJuan/SanJuan Duo  ger 5 sittplatser, 1 liggplats och 58st kromade jets. Eller 3 sittplatser, 2 liggplatser och 57st. kromade jets.
2 pumpar och LEDbelysning i alla kontrollvred samt under vatten. Fulliusolerat med extra tjockt thermolock. Färg: insida - sterling silver, utsida - grå. 98.900 kronor.(ord.pris 137.900:-)


Jubileumsmodell:LaCosta/LaCosta Duo 
ger 5 sittplatser, 1 liggplats och 64st.kromade jets.. Eller 3 sittplatser, 2 liggplatser och 63st. kromade jets. 
2 pumpar och LEDbelysning i alla kontrollvred samt under vatten. Fulliusolerat med extra tjockt thermolock. Färg: insida - sterling silver, utsida - grå. 108.900 kronor.(ord.pris 137.900:-)
 

Jubileumsmodell H.E.E.T. ger 5 sittplatser och 1 liggplats. Detta spa har 63 kromade jets och 113st massagepunkter, 3 pumpar, LEDbelysning med färgväxling i vattenfall i nacken, under vatten och i alla kontrollvred. Färg insida - Glacier mountain, utsida - grå. 138.900 kronor.(ord.pris 189.000:-)

Jubileumsmodell Swimspa 13 SL 
In-Fit Swimspa 
är det optimala träningsredskapet för såväl
professionellt som motions användning.
Att simma mot starka justerbara jetstrålar
i tempererat vatten är bra träning i både
medicinskt och rehabiliteringssyfte. 
2 pumpar, storlek 234x396x135cm,
15st kromade jets, vattenvolym 6113liter. 187.000 kronor (ord.pris 229.000:-)

Jubileumsmodell Swimspa 13 Pro 
In-Fit Swimspa

är det optimala träningsredskapet för såväl
professionellt som motions användning.
Att simma mot starka justerbara jetstrålar
i tempererat vatten är bra träning i både
medicinskt och rehabiliteringssyfte. 
4 pumpar, storlek 234x396x135 cm,
18st kromade jets, vattenvolym 6113liter. 249.000 kronor (ord.pris 299.000:-)

LA SPA 2
Neptun firar 25års jubileumet med att introducera världens första badkar i kolfiber.
Klicka på bilden ovan för att få mer information.

DIN TRYGGHET OCH DINA FÖRDELAR 

√ Fraktfri leverans inom Sverige - Bekvämt och praktiskt

√ Samtliga badkarsmodeller är har ett väl tilltaget baddjup.

√ Alla massagebadkar har ett självdränerande system. Ingest restvatten står kvar i slangar eller pumpar.

√ Arm- och handledsmassage är världsunikt i våra modeller: Citrin, Smaragd, Spinell, Onyx Singel och Onyx Duo.

√ Samtliga massagebadkar i Exklusivutförande är utrustade med en unik touchstyrning - Smart Touch®.
.
√ Jetmunstyckena i våra massagebadkar har en medicinskt utprovad placering för en optimal massageeffekt, alltid roterande ryggjets.

NEPTUNKORTET
Dela upp din betalning.
Smartare än kontant.
Räntefritt upp till 24 månader.
Mer mer information kontakta oss i butiken.